Bugaboo Cameleon Ltd Edition

Yes, vi har förbokat oss en Bugaboo Cameleon i offwhite med svart chassi- ltd edition med leverans i maj. Sjukt nöjd. Det blev alltså inte den grå-rosa utan en sådan här:

Bild lånad från kidzshop.se som troligtvis fått licens på att använda bilden från bugaboo.

 

Mycket Chanel, mycket sannolikt going to be very smutsig i Göteborg men ändå. Nu behöver vi bara ett barn. Ja, och då menar jag ett barn- inga tvillingar på RUL om två och en halv vecka nu då? Topp.


Kommentarer
Postat av: Annica

Skit i att den blir very smutsig in Göteborg. Den e schnygg! :-) Usch för att börja leta vagn. Jag blir snurrig. Är i vecka 18 så vi väntar liiite men snart är det väl dax med tanke på att bebben konner under alla semestrar och har hört att det kan ta tid att få hem vagn... Fin vag ni valt iaf.!!!

2010-02-17 @ 13:27:52
Postat av: Anonym

men oj, sorry...ser ju nu att vi har gått ung lika lång tid....nu blir ja stressad... börjar leta nu, ja så får det bli :-)

2010-02-17 @ 13:32:06
Postat av: J

Tack, och ja, jag är för fåfäng för att bry mig om smuts- har redan en vitbeige soffa som måste kemtvättas- lätt det lär bli med ett kräkigt litet barn, haha.



Ja, det börjar nog bli dags att tänka på det men ngn stress tror jag inte att det är riktigt än. Vi är nog lite hysteriska med det mesta eftersom jag vill ha allt klart innan sommaren så att man kan njuta av den om den nu blir ngt att ha vädermässigt ;). Vi valde vilken vagn vi ville ha redan innan jag blev gravid...



Kul att vi ska ha typ samtidigt :).

2010-02-17 @ 14:04:32
URL: http://moderskapet.blogg.se/
Postat av: Daniel

Oj en sån vill jag testa att åka i längs backen!!

2010-02-17 @ 19:56:10
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: J

11 000 på kidzshop.se sedan är det bara att knock yourself out ;).

2010-02-17 @ 20:32:19
URL: http://moderskapet.blogg.se/
Postat av: Angelica

Tjusigt! Tycker ni gjorde rätt val som valde den där färgen, trots att den kanske är lite smutsgrann ;-) Men strunt i det!



Jag har för övrigt köpt mycket av mina mammakläder på Tradera, toppen tycker jag. Asos har väldigt snygga kläder också, precis som du sa :-)



2010-02-17 @ 22:46:25
URL: http://bebisplaner.blogspot.com
Postat av: J

Tack! Ja, den var lite mer stilren och jag gillar verkligen det svarta chassit :). Ska bli intressant att se hur snabbt den blir smutsig faktiskt.



Aha, smart! Tycker jag hittar så lite i min strl, men jag är inte så ihärdig heller ;). Kul att du också gillar Asos!

2010-02-18 @ 08:14:38
URL: http://moderskapet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0