Mona och Birgitta- I lovez you

Sorry för att jag är dålig på att uppdatera, har använt veckan åt att hämta mig från förra veckans skräp och känner mig nästan helt återställd.

 

Går bara in här för att skicka lite kärlek till Birgitta Ohlsson och Mona Sahlin. När jag fött bebisen tanker jag så fort som möjligt börja jobba hemifrån så mycket det går (om jag prompt måste vara hemma på heltid, det avgörs av det jobb min man har då) och njuta av den extremt dyra väska jag ska få som kompensation för gravidandet och födandet (och för att jag fyller 25 en månad senare).

 

Det här var en bra kommentar i ämnet.

 

Det här var en sjukt töntig (och felaktig) analys men dock inte överraskande med tanke på hur hans fru beskriver mammans vikt för barnet… Jesus, 30-something-folk kan verkligen kännas old ibland.


Kommentarer
Postat av: Emma

Skönt att höra att allt är bra med dig/er.

Tack för bra länkar! Har själv inte alltid tid att leta upp bra läsning, all tid går just nu åt till att vara elak mot mitt barn och ärra henne för resten av hennes liv då hon idag för första gången har barnvakt över natten. (Fast jag började sakna henne efter 15 minuter. Mycket konstig känsla, trodde inte att jag hade det inom mig)

2010-02-07 @ 01:32:34
URL: http://dagarnamedem.blogg.se/
Postat av: J

Haha, det gäller att ligga i om man ska ge de små liven lite bestående skador ;). Intressant att man kan ha mer känslor än man tror- själv grät jag till 16 and pregnant idag när ett par adopterade bort sitt barn. Tror dock fortf. inte att det berodde på hormoner...

2010-02-07 @ 14:48:58
URL: http://moderskapet.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha. Nej, det där med hormoner är bara trams! Precis som cravings, en bortförklaring för att få äta utan dåligt samvete.

Eller okej, hormonerna kanske är på riktigt.. kan dock inte minnas att jag fick något sådant påslag. Men min man kanske inte är beredd att hålla med.



2010-02-07 @ 15:54:33
URL: http://dagarnamedem.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

Klart tjejer kan ha slimcase!! Tipsade rent allmänt om slimcase som kanske riktar in sig mer mot män men som ändå har mycket för oss tjejer :-)

2010-02-09 @ 15:31:49
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Vi2blir3.se

Sv: Ja de är heltklart sant, jag skulle ha de för att få upp min släkt som bor 100 mil härifrån, ett skäl till att träffas :) som inte alltid blir! Men att de var vännerna som ordnade de visste jag inte men de låter ju logiskt nu när du säger de :) men mina väninnor var inte inplanerade i detta i min tanke även om dom så klart är jätte välkomna om de blir aktuellt, för våran del var de mest för släkten :)

2010-02-10 @ 18:30:38
URL: http://vi2blir3.se/
Postat av: Erica

Hehe...det jobbiga är bara att jag köpte en korg för mycket :P

Nu ligger det en halv korg kiwi på bordet och är ledsen :P

2010-02-11 @ 19:14:18
URL: http://gravidlangtarefterdig.blogg.se/
Postat av: 19åriga Fru Sofia - i väntan på bebis

sv: jag tycker inte heller färger har särskilt mycket med könet att göra ^^

2010-02-13 @ 11:01:43
URL: http://frusofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0